Haberler

Haberler2021-06-09T09:46:11+03:00

TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen 2024 TTO Çalıştayı (Teknoloji Transfer Süreçlerindeki Gelişmeler ve Deneyim Paylaşımları) başlıklı etkinliğe modül uzmanlarımız katılım sağlamıştır.

TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen 2024 TTO Çalıştayı (Teknoloji Transfer Süreçlerindeki Gelişmeler [...]

TTO olarak Mühendislik Fakültesi akademisyenlerimizden Prof. Dr. Meltem Türkyılmaz ve lisans öğrencisi Oğuzhan Canal ile Patent ve Şirketleşme konuları hakkında görüşme gerçekleştirildi.

  Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü olarak Mühendislik Fakültesi [...]

Teknoloji transferine sunduğu katkılarını paylaşım kültürü ile akademiye kazandıran Sayın Prof.Dr.Ali Sınağ hocamıza TTO Koordinatörlüğümüze yaptığı nazik ziyareti için teşekkür ederiz.

  Teknoloji transferine sunduğu katkılarını paylaşım kültürü ile akademiye kazandıran [...]

TÜBİTAK BİGG 1812 Yatırım Tabanlı Girişimci Destekleme Programı kapsamında Ar-Ge Farkındalığı ve İş Planı eğitimimiz Sayın Prof. Dr. Serhat Çakır tarafından gerçekleştirilmiştir.

TÜBİTAK BİGG 1812 Yatırım Tabanlı Girişimci Destekleme Programı kapsamında Ar-Ge [...]

Ankara Üniversitesi TTO Koordinatörlüğü olarak, KEYDATA firmasıyla toplantı gerçekleştirildi.Yapılan toplantıda Üniversite -Sanayi İşbirlikleri, Ortak İş ve Proje Destekleri ve Eğitim-Danışmanlık konuları ele alındı.

    Ankara Üniversitesi TTO Koordinatörlüğü olarak, KEYDATA firmasıyla toplantı [...]

Baştankara kuşundan aldığımız ilham ile araştırma faaliyetlerimizi doğru kaynaklara yönlendirmek amacıyla TTO Koordinesinde “Başt’Ankara Eğitim Programı”nı gerçekleştirdik.

  Baştankara kuşundan aldığımız ilham ile araştırma faaliyetlerimizi doğru kaynaklara [...]

Avrupa Patent Ofisi tarafından 19927847.4 numaralı “METHOD FOR ELIMINATING DEFECTS IN POMEGRANATE JUICE BY MEANS OF ENZYMATIC PROCESSES” başlıklı buluşumuz için tescil kararı verilmiştir. Bilime güç katan kıymetli akademisyenlerimize tebriklerimizi sunarız!

  Avrupa Patent Ofisi tarafından 19927847.4 numaralı “METHOD FOR ELIMINATING [...]

TTO Koordinatörlüğü Üniversite Sanayi İşbirliği birimi olarak Figes A.Ş. tarafından düzenlenmiş olan MATLAB EXPO Türkiye etkinliğine katılım sağlanmıştır. Değerli davetleri için Akademik Satış Grup Müdürü İrem Uncu’ ya teşekkür ederiz.

  Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü Üniversite Sanayi İşbirliği [...]

Ankara Üniversitesinin yeni Öğretim Üyelerine, üniversitemizin araştırma alt yapısını ve araştırma birimlerini tanıtmak amacıyla “Başt’Ankara Eğitim Programı”nda sizlerle buluşuyoruz.

  Ankara Üniversitesinin yeni Öğretim Üyelerine, üniversitemizin araştırma alt yapısını [...]

Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü Proje Çıkarması etkinliği kapsamında Meslek Yüksekokulları öğrencilerine Temel Girişimcilik Eğitimi gerçekleştiriyor. (Katılımcılar davetlilerle sınırlıdır)

Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü Proje Çıkarması etkinliği kapsamında [...]

TTO Koordinatörlüğü olarak Eczacılık Fakültesi akademisyenlerimizden Doç.Dr.Gülin Amasya Çelikten,Doç.Dr. Fahriye Ulya Badıllı ve Dr.Öğr.Üyesi Özge İnal hocalarımız ile Girişimcilik ve Şirketleşme konuları hakkında görüşme gerçekleştirildi.

  Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü olarak Eczacılık Fakültesi [...]

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı 2024/1 çağrısı,01 Ekim 2024’de başvuruya açılacak olup başvurular 01 Kasım 2024’e kadar devam edecektir.

  2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve 2209-B [...]

Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü olarak üniversitemizde sürdürülmekte olan toplumsal katkı süreçleri ve birimlere düşen görevler hakkında bilgilendirme toplantısına katılım sağlandı.

Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü olarak üniversitemizde sürdürülmekte olan [...]

TTO Koordinatörlüğü olarak Teus firmasından Yasemin Gökçekuyu ile TÜBİTAK 1505 Üniversite Sanayi İşBirliği Destek Programı projesinin yazımı ve revizyonları süreçlerinde destek olundu.

    Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü olarak Teus [...]

Ankara Üniversitesi Teknokent bünyesinde yer alan TÜBİTAK 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı 2023-2 Çağrısı kapsamında projeleri destek almaya hak kazanan firma yöneticilerimize plaket takdimi gerçekleştirildi. Firmalarımızı tebrik ediyoruz.

  Ankara Üniversitesi Teknokent bünyesinde yer alan TÜBİTAK 1501 Sanayi [...]

TTO Koordinatörlüğümüz ve Araştırma Projeleri Destek Ofisi Koordinatörlüğümüz ile RefGen Biyoteknoloji firması yetkililerinin katılımlarıyla akademik iş birlikleri süreçleri hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

  TTO Koordinatörlüğümüz ve Araştırma Projeleri Destek Ofisi Koordinatörlüğümüz ile [...]

TTO Koordinatörlüğü, Ankara Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon topluluğu Rising Career günlerinde “Teknolojinin Transferi ve Girişimci Gibi Yaşamak” adlı eğitimi gerçekleştirildi.

  TTO Koordinatörlüğü, Ankara Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon topluluğu Rising [...]

TTO Koordinatörlüğü olarak Fen Fakültesi akademisyenlerimizden Prof. Dr. İlker Büyük ve Doç. Dr. Burak Derkuş ile TÜBİTAK 1812 BİGG programı kapsamında görüşme gerçekleştirildi.

Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü olarak Fen Fakültesi akademisyenlerimizden [...]

Go to Top